miércoles, 16 de septiembre de 2020

Fundació Horta Sud. ‘Riu Túria, més viu que mai’,

En el projecte participen l'Associació de Familiars de Persones amb Malaltia Mental Greu de Paterna, l’Eliana i San Antonio de Benagéber (Afempes), la Coordinadora Bosques Turia, el Centre per a la Investigació i l'Experimentació Forestal, l'Associació de Secretariat Gitano i el Programa Prisma.

#Interassociatius2020 | Ahir vam compartir el matí amb les persones que donen vida al projecte ‘Riu #Túria, més viu que mai’, una de les iniciatives premiades en la 26 edició de les #Ajudes a Projectes Interassociatius 2020.

El projecte és una aposta per la #inclusió real de les persones amb diagnòstic en #SalutMental, mitjançant la participació en tasques comunitàries a través d'un programa de #voluntariat #mediambiental que es desenvolupa al #ParcNatural del riu Túria, principalment en les localitats de #Paterna, #RibaRoja i #Vilamarxant.

“És una experiència única, personalment m’ha canviat la vida”. José Enrique Pradillo és una de les 24 persones beneficiàries de les activitats que organitza el projecte ‘Riu Túria, més viu que mai’. “El fet de formar part d’aquest grup ens aporta molta vida, finalment ens sentim que pertanyem a un projecte que és més gran que nosaltres”.

La recuperació d’un espai natural com el Parc Fluvial del riu Túria és de vital importància per a restaurar la #biodiversitat autòctona, fer front a les espècies invasores i estar millor preparats enfront dels reptes que planteja el #CanviClimàtic. Una recuperació que no haguera estat possible sense l’impuls de la #SocietatCivil organitzada.

En el projecte participen l'Associació de Familiars de Persones amb Malaltia Mental Greu de Paterna, l’Eliana i San Antonio de Benagéber (
Afempes
), la
Coordinadora Bosques Turia
, el Centre per a la Investigació i l'Experimentació Forestal, l'Associació de Secretariat Gitano i el Programa Prisma.

El treball en xarxa entre diferents associacions i col·lectius un dels objectius principals de les Ajudes a Projectes Interassociatius, una iniciativa conjunta de la
Fundació Horta Sud
,
Caixa Popular
i el Grup Ugarte Automoció. En els 26 anys d’aquest programa s’han lliurat ajudes per valor de 248.671 €, repa

Álbum de fotos https://photos.app.goo.gl

No hay comentarios:

Publicar un comentario