martes, 29 de abril de 2008

Declaració Institucional de l'Ajuntament de Paterna sobre defunció de D. Marcos Pérez Pérez

Havent tingut coneixement de la luctuosa notícia referida a la defunció de D. MARCOS Pérez Pérez, la corporació Municipal desitja realitzar solemnement la següent declaració institucional:

L'Ajuntament de Paterna, reunit en Sessió Plenària de data 28 d'abril del 2008, expressa les seues més sinceres mostres de dolor per la sensible pèrdua de D. MARCOS Pérez Pérez, figura vinculada al moviment veïnal i, particularment, al col·lectiu ecologista i a la recuperació de la memòria històrica.

El seu més que reconegut prestigi, el va aconseguir gràcies a la perseverant labor duta a terme, des que l'any de 1995 –I després del lamentable incendi de 1994-, es fundara una Coordinadora per a la defensa mediambiental de la zona boscosa de la ribera del Túria.

A partir d'ací, resultaria una persona clau en la consecució del Paratge Municipal de les Riberes del riu Túria, que en l'actualitat posseïx la -durant tant de temps anhelada- declaració de parc Natural del Túria.

Va ser membre de la Junta de Govern de la Coordinadora, i primer representant d'esta en la Junta rectora del parc Natural.

I tota esta labor la va desenvolupar des de l'ètica i la vocació ciutadana. D'eixa forma, tant la seua persona com a la Coordinadora, van rebre qualsevol classe d'elogis i així els seria reconegut institucionalment, a través de l'entrega de la Insígnia d'Or de la Vila durant el passat mes d'octubre del 2007.

Una activitat digna i exemplar, com a ciutadà i també com a militant d'uns principis tan nobles com necessaris.

D'ací que el Ple del dia de hui desitge evocar de manera solemne la seua figura i el seu llegat per a exemple de tots.

I de la mateixa manera, que expressa públicament les seues mostres de dolor davant de tan sensible pèrdua, no pot per menys que solidaritzar-se amb la família en moments tan difícils, fent-los arribar les seues més expressives mostres d'adhesió.

Un minut de silenci

Descanse en pau.

Paterna, a 28 d'abril del 2008


No hay comentarios:

Publicar un comentario